Utställarinformation

Mässinfo

Datum: 12-13 oktober 2018
Öppetider:
Fredag: 11:00-16:00
Lördag: 11:00-15:00
Plats: Exercishallen Landskrona
Entré: Fri entré

För utställare

Anmäl dig till mässan genom att skicka din bokning till info@foretagsarenan.se Uppge bolagsnamn, dina kontaktuppgifter, hur stor monter du vill ha, faktureringsadress och bifoga ditt företags logotype i minst 250px bred

Som ett erbjudande kommer de första som anmäler sig till mässan att få en kort reklamfilm inspelad som kommer användas i marknadsföringen av mässan i diverse kanaler. Hur dessa filmer ser ut kan ni se på första sidan. Så passa på nu att få lite extra marknadsföring utan extra kostnad.

 

 

Nyheter!
Nytt för i år är att även icke medlemmar i Företagsarenan är välkomna att ställa ut på mässan. För icke medlemmar tillkommer 500 kr exkl.moms på priset.  Väljer du att bli medlem i Företagsarenans nätverk i samband med mässan får du 500 kr rabatt på medlemsavgiften.

 

I år ingår inte monterväggar, utan är något utställarna själva får bistå med. Kom gärna och lyssna på säsongens första frukostmöte 30/8 där .Moob ger tips på hur du kan bygga din monter. Moob ger också 20% rabatt till Företagsarenans medlemmar på allt montermaterial som beställs till mässan genom dom.

I övrigt ingår då inte väggar, bord, eller stolar i monterplatsen. Utan vi hänvisar vidare till antingen Moob som kan hjälpa er med vepor, filmer eller andra trycksaker. Eller att ni kontaktar uthyrare av monterväggar, stolar, bord etc.

 

Priser monter
Standardmonter ( 2 x 2 meter ) 3000 Sek exkl.moms

Utökad monter
2000 Sek exkl.moms per löpmeter

El
230v/10A-eluttag finns att tillgå, ta med 25 meters kabel

Direktförsäljning på mässan
Direktförsäljning är tillåtet så länge ni själva har tillstånd för detta. Matförsäljning för förtäring på plats är inte tillåtet, utan sker endast av mässcaféet.

Marknadsföring
Företagsmässan marknadsförs genom riktad Facebookreklam, stadens informationsskärmar, nyhetsbrev, reklamfilmer, spridning via samarbetspartners och inte minst via er utställare.

Ankomst
Info kommer snart.

Bevakning
Mässan är låst och larmad nattetid. Arrangören tar inte ansvar för värdesaker.

Betalning
Monterhyran ska vara arrangören tillhanda innan tillträde till mässan medges.